toimitusehdotAllaolevat ehdot koskevat verkkokaupassamme (Hiilukauppa) tehtyjä tilauksia.
Huomioi, että sinun pitää olla vähintään 18 vuotta täyttänyt asioidessasi www.hiiludesign.fi -sivuilla.

Tilauksesi
Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiin tilausvahvistuksen, joka toimii myös laskuna. Tilatessasi sitoudut ostamaan tilauksen sisältämät tuotteet. Mikäli et ole saanut tilausvahvistusta, antamassasi sähköpostiosoiteessa saattaa olla virhe, joten lähetä sähköpostiosoitteesi uudelleen, niin lähetämme tilausvahvistuksen/laskun sinulle uudelleen.

Jos olet jo maksanut tuotteen ja haluat perua tilauksen niin ilmoita asiasta sähköpostilla. Muista mainita tilausnumero ja tilinumero johon raha palautetaan. Tilausta ei voi perua jos se on jo toimitettu.

Maksu
Hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron. Tuotteet ja sekä niiden toimitus- ja käsittelykulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Tilaus katsotaan rauenneeksi jos sitä ei ole maksettu 7pv:n kuluessa.
Voit valita maksutavaksi ennakkolaskun, postiennakon tai verkkomaksun. Verkkomaksun välittäjä Hiilukaupassa on PAYMILL tai PayPal.

HilluDesign pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. 

Maksun mahdollisesta viivästymisestä johtuneesta huomautuslaskusta veloitetaan 5 euron huomautusmaksu. Mikäli suoritus viivästyy edelleen, lasku siirtyy perintätoimistolle. Perinnästä aiheutuneet kulut veloitetaan tilaajalta.

Toimitus
Toimitusaika on 2-7 arkipäivää. Mikäli kyse on tilaustuotteesta toimitusaika on n. kaksi viikkoa. Tilaus toimitetaan kun maksusuoritus on saapunut yrityksen tilille, tai maksun suorituksesta on saatu tieto (verkkomaksut). Tuote postitetaan mahdollisimman nopeasti tilauksen saapumisen jälkeen joko kirjeenä, kirjattuna kirjeenä tai postiennakkolähetyksenä. Haluttaessa lähetys voidaan myös vakuuttaa, jolloin vastaanottaja maksaa vakuutusmaksun. Toive vakuuttamisesta tulee kirjata tilauskaavakkeen lisätietoja-kohtaan. Lähetyksistä peritään toimitus-ja käsittelykulut. Tilaus voidaan peruuttaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kata@hiiludesign.fi.

Palautukset
Tuotteilla on 14:pvn palautusoikeus. Jos haluat palauttaa tuotteen, lähetä meille sähköpostia. Haluamme myös mielellämme tietää syyn palautukselle. Palautettavan tuotteen tulee olla ehjä ja mieluiten alkuperäisessä pakkauksessa. Kun tuote on saapunut takaisin Hiilukauppaan, lähetämme sähköpostiisi viestin, ja palautamme rahat tilillesi. Palautusoikeus ei koske tarjous- tai alennustuotteita. Palautusoikeus ei koske myöskään tilattuja uniikkituotteita. Mikäli tuote on vaurioitunut lähetyksessä, otathan meihin välittömästi yhteyttä sähköpostitse.

Toimitus ulkomaille
Hiilukaupasta voi tilata myös EU:n alueelle toimitettavia tuotteita.

Luottokortit
Hiilukaupassa voit käyttää maksu/luottokortteja maksupalvelun (PAYMILL) tai PayPal-palvelun kautta. Kaikki internetissä tapahtuva tiedonsiirto on SSL-suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Korttisi numeroa tai mitään muitakaan tietoja ei koskaan luovuteta ulkopuolisille.

Tilaustuotteet ja uniikkituotteet
Tilaustuotteeksi on merkitty sellainen tuote jota ei ole yleensä valmiina varastossa, jolloin niiden toimitusaika on noin kaksi viikkoa. Tilautuotteilla on normaali palautusoikeus.
Hiilusta voi myös tilata uniikin, omien toivomustensa mukaan suunnitellun ja tehdyn korun. Tilatut uniikkituotteet on lunastettava, niillä ei ole peruutus- eikä palautusoikeutta.

Tuotteet
Pyrimme esittämään tuotteet verkkokaupassa mahdollisimman selkeästi ja väreiltään oikeina. Hiilukaupassa olevat korut tehdään yksilöllisesti käsin, joten ne voivat poiketa jonkin verran näytetystä. Jos tuotteissa on varsinaisia virheitä, ota yhteyttä sähköpostitse. 

Muuta
Mahdollisissa riitatilanteissa pyrimme ensin selvittämään asioita sähköpostitse ja noudatamme Kuluttajaviraston suosituksia.

 

Mikäli haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä!

HiiluDesign • kata@hiiludesign.fi • Tilinumero Nordea FI87 1237 3000 1282 38